Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

 • Liikuttavalla pidettävät 15 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Yksittäisiä paikkoja vapaana ryhmissä.
 • Tarjolla myös monipuolisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
 • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
 • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
 • Liikuttava on myös Facebookissa!

TAMMIKUUSSA

HELMIKUUSSA

 • PITKÄ YIN JOOGA sunnuntaina 24.2 klo 10-12. Lämpöä talven keskelle pitkällä Yin joogalla. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja itsesi voimaan paremmin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Tämä tunti sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot, viltit, joogablokit ja vyöt. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Joogan ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Sitovat imoittautumiset 20.2.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.

MAALISKUUSSA

 • KEVÄTHUOLTO - alavartalo maanantaina 4.3 klo 16.30-18.00. Keväthuollossa avataan lantion seudun ja jalkojen kireyksiä. Käytämme apuvälineinä kuminauhaa, triggerpalloa ja hierontarullaa. Puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, hierontaa ja syvävenyttelyä. Tule hoitamaan itseäsi - osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai taitoja ja se sopiii yhtä hyvin rautakangeille kuin notkeimmillekin. Kaikki välineet ja matot löytyvät Liikuttavalta, oma juomapullo mukaan ja pukeudu rentoihin lämpimiin vaatteisiin. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 15 euroa. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Huolto toteutetaan 6-10 osallistujalla.
 • KUNNONSTARTTI pienryhmävalmennus keskiviikkoisin 6.3-15.5 klo 16.30-18.00. Miltä kuulostaisi oma Personal Trainer, monipuolinen treenipaikka, liikuntalajikokeiluja, neuvoja ravintoasioihin, treenaamiseen ja vertaistukea muilta pienryhmäläisiltä? Tätä kaikkea on Liikuttavan oma KunnonStartti pienryhmävalmennus. Ryhmä tapaa kevään aikana yhteensä kymmenen kertaa, ja jokaisella kerralla on oma teemansa. Lopullinen valmennuksen sisältö räätälöityy ryhmän toiveiden mukaisesti. Saat tästä kokonaisuudesta hyvät eväät kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kehittämiseen. KunnonStartin kautta Liikuttava elämä voi jatkua läpi vuoden eli alkuinnostuksen jälkeen tavoitteena on tehdä kaikesta sinulle pysyvä tapa. KunnonStartti pienryhmävalmennusta ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu, ja mukana voi olla myös muita ohjaajia riippuen lajikokeiluista. Kysy ihmeessä pienryhmävalmennuksesta lisää Satulta: satu(at)liikuttava.fi tai puhelimitse 040 700 5210. Vastaavanlainen kokonaisuus voidaan toteuttaa myös esimerkiksi omalle työporukalle. Valmennus toteutetaan kerralla 6-8 henkilölle. Hinta 250 euroa/hlö, sisältäen kaiken materiaalin tunneilta.
 • ÄITI-VAUVAPILATES torstaisin 7.3-4.4 klo 12-13. Äiti-vauvapilates on äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan ihana yhteinen liikuntahetki. Kurssilla tuetaan äidin ja vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta ja vauvan motorista kehitystä, samalla kun äiti palautuu raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt (mm. virtsankarkailu ja kohdun laskeuma) ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla ryhti paranee, liikkuvuus lisääntyy ja keskivartalo tiivistyy, sekä pystytään helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja. Voit osallistua kurssille kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjaamisen. Tunnilla ohjaaja voi halutessasi tarkistaa sinun vatsalihaserkauman ja voit kysyä miltä askarruttavia kysymyksiä. Pääset samalla juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Kurssilta saat myös kotijumppaohjeet. Ohjaajana toimii yli 10-vuotta liikunnan parissa töitä tehnyt äitiysliikunnan-ohjaaja, sekä PilatesHealth-ohjaaja Reija Laitinen. Pidetään huolta sekä kehosta, että mielestä vauva-arjen keskellä . Sitovat ilmoittautumiset maaliskuussa alkavaan ryhmään 1.3 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.
 • PHYSIOPILATES SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 10.3-7.4. klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Pilates auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, parantaa keskivartalon hallintaa, tukee lantionpohjan lihasten palautumista ja virkistää kehoa ja mieltä. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä turvallisesti ja yksilöllisesti. Tämä viiden kerran workshop on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Synnytyksestä voi aivan hyvin olla kulunut jo tovi tai vuosiakin, voit silti osallistua tähän workshopiin. Pilates workshopin ohjaa PhysioPilates -ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta: 65 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset tammikuussa alkavaan ryhmään 3.3 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.
 • KEVÄTHUOLTO - ylävartalo maanantaina 11.3 klo 16.30-18.00. Keväthuollossa avataan ylävartalon kireyksiä. Käytämme apuvälineinä pilatesrullaa, pilatespalloja keppiä. Puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, hierontaa ja kehon mahdolisten puolierojen hahmotusta. Tule hoitamaan itseäsi - osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai taitoja ja se sopiii yhtä hyvin rautakangeille kuin notkeimmillekin. Kaikki välineet ja matot löytyvät Liikuttavalta, oma juomapullo mukaan ja pukeudu rentoihin lämpimiin vaatteisiin. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 15 euroa. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Huolto toteutetaan 6-10 osallistujalla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

KEVÄÄN PIENRYHMIEN AIKATAULU ajalla 7.1-29.4.2019

Pienryhmien tuntikuvaukset:

Iltaryhmät:

CrossCore 15x: sunnuntaisin klo 18.10-19.10 ajalla 13.1-28.4 (täynnä).

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.20-19.20 ajalla 7.1-28.4 (täynnä)

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 eutoa, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.40 ajalla 7.1-28.4

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates 15x: tiistaisin klo 19.20-20.30 ajalla 8.1-23.4 (täynnä) ja keskiviikkoisin klo 18.30-19.40 ajalla 9.1-24.4

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Kuntopiiri 15x: torstaisin klo 18.20-19.30 ajalla 10.1-25.4 (täynnä) ja sunnuntaisin klo 17.00-18.00 ajalla 13.1-28.4

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 18.45-19.45 ajalla 10.1-25.4

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Pilates&Venyttely 15x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 ajalla 13.1-28.4 (täynnä)

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

ILTARYHMIEN HINNAT: 150 euroa/kausi, iltatunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla 9 sunnuntaita lukuunottamatta sekä pääsiäisenä 19-22.4.

Kuntovalmennusta ja ravintoneuvontaa pienryhmässä:

KunnonStartti pienryhmävalmennus 10x: keskiviikkoisin klo 16.30-18.00, aloitus maaliskuussa

Tältä kurssilta saat henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen verrattavissa olevaa ohjausta liikkuvuus-, lihaskunto-. ja kestävyysharjoitteluun sekä ravintoneuvontaa. Melkein kuin oma PT mutta vieläkin enemmän! Lisäksi saat pienryhmän kannustuksen ja vertaistuen ja säästät kustannuksissa. Saat mahdollisuuden myös osallistua kymmenen euron kertamaksulla Liikuttava:n pienryhmätuntien vapaille paikoille. Hinta 250€/hlö! Hinta sisältää 10 tapaamista ja materiaalit. Ohjaajana Satu Rintamäki. Lue lisää KunnonStartin sisällöstä tästä! Valmennus aloitetaan keväällä heti, kun saadaan ryhmä kasaan. Ryhmän kanssa voidaan sopia myös joitakin muita ajankohtia valmennustapaamisille. Sisältö räätälöidään alkuhaastatteluiden perusteella ryhmän toiveita kuunnellen. Valmennus toteutetaan 6-8 henkilön pienryhmänä.

Huom. Pienryhmävalmennuksen voit tilata yksityistunteina myös esimerkiksi työporukalle.

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

Liikuttavan BabyLiikkis ja BabyPilates jäävät tauolle keväällä 2019. Äideille on tarjolla Äiti-vauvapilatesta päivisin viiden kerran workshopeina sekä ilman vauvaa pidettävät PhysioPilates workshopit synnyttäneille. Lisätietoja ajankohtaista sivulla.

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

POISSAOLOT JA KERTAMAKSU: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?