logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

 • Liikuttavalla pidettävät 6-15 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Seuraavat uudet ryhmät alkavat tammikuussa, ilmoittaudu mukaan nyt!
 • Tarjolla myös monipuolisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
 • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
 • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
 • Liikuttava on myös Facebookissa!

JOULUKUUSSA

 • JOULUHUOLTO maanantaina 17.12 klo 18.20-20.00. Piinaako joulustressi ja kiire? Paikkoja kolottaa ja jumittaa? Mitä jos rauhoitut hetkeksi ja hoidat itseäsi rauhallisella hetkellä dynaamisia ja syvävenytyksiä. Sadan minuutin edestä jouluhuoltoa koko keholle hintaan 20 euroa/hlö Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.
 • AFTER WORK HUOLTO tiistaina 18.12 klo 16.15-17.45. Palaudu työpäivästä venyttelemällä ja huoltamalla itseäsi. Teemme dynaamisen akkulämmittelyn jälkeen kehon hahmotusta parantavia keppiliikkeitä ja venyttelemme tunnin lopuksi rauhallisesti koko kehoa avaavin liikkein. Huom. tunnin kesto 90min. Hinta 15 euroa. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.

TAMMIKUUSSA

 • ASIAKKAIDEN JA OHJAAJIEN HYVINVOINTI-ILTA torstaina 3.1 klo 17-22
 • PERJANTAIN PITKÄ YIN perjantaina 4.1 klo 18-20. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja itsesi voimaan paremmin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Tämä tunti sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot,viltit, Joogablokit ja vyöt. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 1.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
 • YIN&YANG JOOGA lauantaina 12.1 klo 11-13. Yin & Yang joogatunti on kokonaisvaltainen hyvänolon tunti jossa yhdistyvät dynaaminen ja voimakas yang energia ja rauhallinen, tasapainottava yin energia. Tällä kahden tunnin joogaharjoituksella avataan kehoa ensin virtaavalla flow- harjoituksella joka nostattaa lämpöä, sisältäen vahvistavan core-osuuden. Virtaavan alkulämmittelyn jälkeen antaudutaan pitkille yin venytyksille palauttavan loppurentoutuksen kera. Venyttelevässä osuudessa poraudutaan syvemmälle, tiukkoihin sidekudoksiin. Tunti on kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja energiaa tuottava. Saat liikettä ja avausta koko keholle. Jos aineenvaihduntasi on tukossa ja kaipaat pientä boostia ja iloa päivääsi, niin tämä kahden tunnin setti on varmasti sinua varten. Yin & Yang tunnin jälkeen olo on tasapainoinen, mieli rauhallinen ja loppupäivä sujuu taatusti leppoisammin. Tunti sopii kaikille joogaajille ensikertalaisista kokeneempiin. Raskaana oleville tuntia ei suositella. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 5.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
 • LIIKKUVA SELKÄ perjantaina 18.1-15.2 klo 17.30-18.45. Liikkuva selkä workshopissa keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon.Workshopin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Hinta 79 euroa. Sitovat imoittautumiset 13.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
 • YIN ESSENTIALS JOOGA sunnuntaina 20.1 klo 11-13. Yin jooga on kehoa ja hermostoa rauhoittava sekä kehon liikelaajuutta parantava ja ylläpitävä joogamuoto. Pitkäkestoisten asanapitojen aikana työskentelemme lihaksia syvemmällä sidekudostasolla parantaen nivelten ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa. Harjoitus tehdään lihakset rentoina ja asanoita pyritään muuntamaan jokaisen yksillöllistä anatomiaa kunnioittaen. Yin joogaharjoitus täydentää ihanteellisella tavalla aktiivisia joogalajeja tai muuta vahvaa liikkumista. Olosi voikin pitkän harjoituksen jälkeen olla kuin olisit käynyt hieronnassa ja nauttinut sen päälle hyvät unet. Tavoitteena on kiireestä, stressistä ja muista rasituksista terveellisellä tavalla palautunut keho ja mieli. Eteeriset öljyt ovat harjoituksessa tukemassa rauhoittumista ja levollista mielentilaa. Harjoituksessa käytettävät öljyt ovat täysin puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Öljyt höyrytetään huoneilmaan, mutta halutessasi voit myös sipaista öljyä ranteeseen tai esim. korvan taakse ennen harjoituksen alkua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Kurssin ohjaa RYT200 joogaopettaja Katja Kivijärvi. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 13.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

KEVÄÄN PIENRYHMIEN AIKATAULU ajalla 7.1-29.4.2019

Pienryhmien tuntikuvaukset:

Iltaryhmät:

CrossCore 15x: maanantaisin klo 17.10-18.10 ajalla 7.1-29.4 tai sunnuntaisin klo 18.10-19.10 ajalla 13.1-28.4.

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.20-19.20 ajalla 7.1-28.4

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 eutoa, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.40 ajalla 7.1-28.4

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates 15x: jatkoryhmä tiistaisin klo 19.20-20.30 ajalla 8.1-23.4 ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.10, alkeisryhmä keskiviikkoisin klo 19.20-20.30 ajalla 9.1-24.4

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Kuntopiiri 15x: torstaisin klo 18.20-19.30 ajalla 10.1-25.4 ja sunnuntaisin klo 17.00-18.00 ajalla 13.1-28.4

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 18.45-19.45 ajalla 10.1-25.4

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Pilates&Venyttely 15x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 ajalla 13.1-28.4

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

ILTARYHMIEN HINNAT: 150 euroa/kausi, iltatunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla 9 sekä pääsiäisenä 19-22.4.

Kuntovalmennusta ja ravintoneuvontaa pienryhmässä:

KunnonStartti pienryhmävalmennus 10x: keskiviikkoisin klo 16.15-17.45, aloitus tammi/helmikuussa

Tältä kurssilta saat henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen verrattavissa olevaa ohjausta liikkuvuus-, lihaskunto-. ja kestävyysharjoitteluun sekä ravintoneuvontaa. Melkein kuin oma PT mutta vieläkin enemmän! Lisäksi saat pienryhmän kannustuksen ja vertaistuen ja säästät kustannuksissa. Saat mahdollisuuden myös osallistua kymmenen euron kertamaksulla Liikuttava:n pienryhmätuntien vapaille paikoille. Hinta 250€/hlö! Hinta sisältää 10 tapaamista ja materiaalit. Ohjaajana Satu Rintamäki. Lue lisää KunnonStartin sisällöstä tästä! Valmennus aloitetaan keväällä heti, kun saadaan ryhmä kasaan. Ryhmän kanssa voidaan sopia myös joitakin muita ajankohtia valmennustapaamisille. Sisältö räätälöidään alkuhaastatteluiden perusteella ryhmän toiveita kuunnellen. Valmennus toteutetaan 6-8 henkilön pienryhmänä.

Huom. Pienryhmävalmennuksen voit tilata yksityistunteina myös esimerkiksi työporukalle.

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 6x: maanantaisin klo 9.30-10.30 1. jakso 14.1-18.2, 2. jakso 4.3-8.4

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59€/jakso, sis. 6 kertaa. Ohjaajana Satu Rintamäki.

BabyPilates 6x: keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 1. jakso 16.1-20.2, 2. jakso 6.3-10.4

BabyPilates on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat matolla tehtävistä pilatestyylisistä avaavista ja vahvistavista harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

POISSAOLOT JA KERTAMAKSU: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?

Syksyn 2018 pienryhmien aikataulu ajalla 23.8-13.12.2018

Tuntikuvaukset: