fbpx
Skip to content

Ajankohtaista

TULEVAT WORKSHOPIT

PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 7.8.200 klo 17.30-19.30. Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikuntalajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoitaudu mukaan 1.8 mennessä. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla ja paikat joogasta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joogan toteutuminen vahvistetaan erillisellä sähköpostilla viimeistään 2 vuorokautta ennen joogaa.

JUOKSUWORKSHOP maanantaisin 10.8-7.9 klo 17.00-18.30. Opi juoksun perusteet, juoksutekniikkaa ja ammenna vinkit omatoimiseen harjoitteluun elokuun juoksu workshopissa. Workshopin ohjaavat Liikuttavan oma Personal trainer Satu Rintamäki sekä fysioterapeutti, PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Elinalla on yleisurheilutaustaa Suomen huipulta asti, joten nyt on nainen paikallaan opastamassa oikeaan juoksutekniikkaan. Ryhmä kokoontuu tapaamisten alussa Liikuttavalla. Joka kerta myös ulkoillaan lähialueella eli kaiva lenkkikengät kaapista ja ilmoittaudu mukaan! Workshopissa käydään läpi juoksun fysiologisia perusteita, juoksutekniikkaa sekä testaamme aerobista kuntoa. Workshopiin ei ole taito- tai kuntovaatimuksia, jokainen pääsee kokeilemaan juoksua tässä workshopissa tasolleen sopivassa määrin. Juoksu workshop toteutetaan 6-10 osallistujan pienryhmänä. Hinta 85 euroa, sis. 5 kertaa.

BABYPILATES tiistaisin ja torstaisin klo 10.30-11.30 11.8 alkaen. Vahvistavaa kehonhuoltoa vauvan kanssa. Näillä tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja palautumiseen raskaudesta ja synnytyksestä. Teemme vahvistavia ja kehoa avaavia pilatesliikeitä ja etenkin lantionpohjaan, vatsa-, selkä- ja pakaralihaksiin kiinnitetään huomiota. Vauva voi olla osassa liikkeitä mukana tai makoilla vieressä matolla, tai nukkua vaunuissa. Tunti soveltuu aloitettavaksi n. 3kk synnytyksen jälkeen. Vauvan ikäsuositus 3-10kk. Ota mukaan vauvalle viltti/harso jumppamaton suojaksi ja itselle oma juomapullo ja lämpimät liikuntavaatteet. Tunti perutaan sähköpostitse 2 tuntia ennen tunnin aloitusta, mikäli tulijoita ei ole tarpeeksi. Hinta 10 euroa/kerta. Maksu paikan päällä tilille tai liikuntaeduilla.

HÖLKKÄLIIVITREENI keskiviikkona 19.8 ja maanantaina 31.8 klo 17.30-19.00. Tule kokeilemaan Hölkkäliivitreeniä ohjatulle ulkotunnille. Hölkkäliivin avulla saat myös yläkropan töihin lenkkeillessä. Lenkkeily on jopa 60% tehokkaampaa! Liivi vahvistaa ylävartalon lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä vähentää niska-hartiaseudun kuormitusta ja kireystiloja. Hölkkäiivitreenin ohjaa juoksuvalmentaja Pia Nykänen. Hinta: 20 €/ hlö /kerta, sisältää liivin vuokran ja ohjauksen. Maksetaan tilimaksuna tai liikuntaeduilla ennen treeniä, josta saat vielä erilliset ohjeet sähköpostiin.
Kokoontuminen Kurikankulman koulun parkkialueella klo 17.30, paluu samaan paikkaan n. klo 19. Mukaan oma juomapullo. Ilmoitathan Hölkkä-liivin kokosi heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla: nykanen.pia(at)gmail.com. Kerro viestissä oma nimesi sekä koko Small/Large. Small (vastaa kokoa S/M), kun ympärysmittasi on 72cm – 80cm, Large (vastaa kokoa L/XL), kun ympärysmittasi on 81cm – 105cm)

KUNNONSTARTTI -pienryhmävalmennus maanantaisin 14.9-30.11 klo 16.30-18.00. KunnonStartti on kolme kuukautta kestävä pienryhmävalmennus, joka sisältää 11 yhteistapaamista syys-marraskuussa sekä koko valmennuksen ajaksi ryhmän oman yhteydenpitokanavan, jonka kautta saat apua myös tapaamisten ulkopuolella esiin tuleville kysymyksille sekä lisävinkkejä liikkumiselle. Kurssilta saat henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen verrattavissa olevaa ohjausta liikkuvuus-, lihaskunto-. ja kestävyysharjoitteluun sekä ravintoneuvontaa. Melkein kuin oma Personal Trainer mutta vieläkin enemmän! Lisäksi saat pienryhmän kannustuksen ja vertaistuen ja säästät kustannuksissa. Valmennus toteutetaan 6-10 henkilön pienryhmänä. Ota liikunta tavaksi ja aloita turvallisesti ja monipuolisesti omaa hyvinvointiasi kuunnellen. Tule tutustumaan ensimmäiseen kertaan veloituksetta. Päätät vasta tunnin jälkeen, jäätkö ryhmään mukaan koko valmennuksen ajaksi.
Hinta 99€/kk, sisältäen 11 lähiohjausta ajalla 14.9-30.11 (ei viikolla 42) sekä etäohjauksen koko ajalta sekä materiaalit tunneilta.

MUUT TAPAHTUMAT

LIIKUTTAVA ULKOTAPAHTUMA tiistaina 4.8 klo 17-20. Tule viettämään mukavaa iltaa Pirkkalan Kurikan kuntoportaiden uuteen toimintapuistoon. Tapahtumassa maksutonta Liikuttavan treeniä, hölkkäliivin testausta sekä hierontaa. Mukana Liikuttavan Satu, juoksuvalmentaja Pia sekä hieroja Virva. Tapahtuma on kaikille maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

LIIKUTTAVA SAUNAILTA ke 12.8 klo 17-22. Liikuttavan asiakkaiden ja ohjaajien yhteinen illanvietto saunomisen ja uimisen merkeissä. Vietämme samalla Liikuttavan 5v synttäreitä, jotka keväällä jäivät pitämättä. Kutsun illanviettoon saat sähköpostitse lähempänä ajankohtaa.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

SYKSYN 2020 VIIKKOTUNTIEN AIKATAULU ajalla 10.8-20.12.2020

Huom. Maanantain joogat alkavat jo 3.8.2020 ja loppuvat viikkoa muita tunteja aiemmin eli 14.12.2020. Mikäli koronasta ilmaantuu toinen aalto syksyllä, ei ryhmiin oteta mukaan kertamaksulla tuljoita, vaan viikkotunnit toteutetaan vakikävijöiden kesken.

Tuntikuvaukset:

CoreMix: sunnuntaisin klo 17.00-18.00

CoreMix on sykettä nostattava tunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen teemme lyhyitä intensiivisiä HIIT/Tabata treenisarjoja. Oman kehonpainon lisäksi käytämme pääosin CrossCore naruja ja kahvakuulia välineinä. Mikäli jokin liikkeistä ei sovellu, ohjaaja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä tilalle. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

CrossCore: tiistaisin klo 16.50-17.50 ja sunnuntaisin klo 18.10-19.10

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Pilates&Venyttely: tiistaisin klo 19.20-20.30 ja sunnuntaisin klo 19.20-20.30

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.10-19.10

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.20-20.20

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

PhysioPilates: keskiviikkoisin klo 18.00-19.10

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Liikkuva selkä: keskiviikkoisin klo 19.20-20.30

Näillä tunneilla keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon. Tunnin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70 minuuttia. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Kuntopiiri: torstaisin klo 17.30-18.35

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa – liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65min. Hinta 190 euroa, sis. 18 kertaa.

Core&Kuula: torstaisin klo 18.45-19.50

Näillä tunneilla keskitymme keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65 minuuttia. Hinta 190 euroa, sis 18 kertaa.