logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

JOULUKUUSSA

  • JOULUHUOLTO maanantaina 17.12 klo 18.20-20.00. Piinaako joulustressi ja kiire? Paikkoja kolottaa ja jumittaa? Mitä jos rauhoitut hetkeksi ja hoidat itseäsi rauhallisella hetkellä dynaamisia ja syvävenytyksiä. Sadan minuutin edestä jouluhuoltoa koko keholle hintaan 20 euroa/hlö Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.
  • AFTER WORK HUOLTO tiistaina 18.12 klo 16.15-17.45. Palaudu työpäivästä venyttelemällä ja huoltamalla itseäsi. Teemme dynaamisen akkulämmittelyn jälkeen kehon hahmotusta parantavia keppiliikkeitä ja venyttelemme tunnin lopuksi rauhallisesti koko kehoa avaavin liikkein. Huom. tunnin kesto 90min. Hinta 15 euroa. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.

TAMMIKUUSSA

  • ASIAKKAIDEN JA OHJAAJIEN HYVINVOINTI-ILTA torstaina 3.1 klo 17-22
  • PERJANTAIN PITKÄ YIN perjantaina 4.1 klo 18-20. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja itsesi voimaan paremmin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Tämä tunti sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot,viltit, Joogablokit ja vyöt. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 1.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • YIN&YANG JOOGA lauantaina 12.1 klo 11-13. Yin & Yang joogatunti on kokonaisvaltainen hyvänolon tunti jossa yhdistyvät dynaaminen ja voimakas yang energia ja rauhallinen, tasapainottava yin energia. Tällä kahden tunnin joogaharjoituksella avataan kehoa ensin virtaavalla flow- harjoituksella joka nostattaa lämpöä, sisältäen vahvistavan core-osuuden. Virtaavan alkulämmittelyn jälkeen antaudutaan pitkille yin venytyksille palauttavan loppurentoutuksen kera. Venyttelevässä osuudessa poraudutaan syvemmälle, tiukkoihin sidekudoksiin. Tunti on kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja energiaa tuottava. Saat liikettä ja avausta koko keholle. Jos aineenvaihduntasi on tukossa ja kaipaat pientä boostia ja iloa päivääsi, niin tämä kahden tunnin setti on varmasti sinua varten. Yin & Yang tunnin jälkeen olo on tasapainoinen, mieli rauhallinen ja loppupäivä sujuu taatusti leppoisammin. Tunti sopii kaikille joogaajille ensikertalaisista kokeneempiin. Raskaana oleville tuntia ei suositella. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 5.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • LIIKKUVA SELKÄ perjantaina 18.1-15.2 klo 17.30-18.45. Liikkuva selkä workshopissa keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon.Workshopin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Hinta 79 euroa. Sitovat imoittautumiset 13.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • YIN ESSENTIALS JOOGA sunnuntaina 20.1 klo 11-13. Yin jooga on kehoa ja hermostoa rauhoittava sekä kehon liikelaajuutta parantava ja ylläpitävä joogamuoto. Pitkäkestoisten asanapitojen aikana työskentelemme lihaksia syvemmällä sidekudostasolla parantaen nivelten ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa. Harjoitus tehdään lihakset rentoina ja asanoita pyritään muuntamaan jokaisen yksillöllistä anatomiaa kunnioittaen. Yin joogaharjoitus täydentää ihanteellisella tavalla aktiivisia joogalajeja tai muuta vahvaa liikkumista. Olosi voikin pitkän harjoituksen jälkeen olla kuin olisit käynyt hieronnassa ja nauttinut sen päälle hyvät unet. Tavoitteena on kiireestä, stressistä ja muista rasituksista terveellisellä tavalla palautunut keho ja mieli. Eteeriset öljyt ovat harjoituksessa tukemassa rauhoittumista ja levollista mielentilaa. Harjoituksessa käytettävät öljyt ovat täysin puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Öljyt höyrytetään huoneilmaan, mutta halutessasi voit myös sipaista öljyä ranteeseen tai esim. korvan taakse ennen harjoituksen alkua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Kurssin ohjaa RYT200 joogaopettaja Katja Kivijärvi. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 13.1 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!