Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

TAMMIKUUSSA

HELMIKUUSSA

  • PITKÄ YIN JOOGA sunnuntaina 24.2 klo 10-12. Lämpöä talven keskelle pitkällä Yin joogalla. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja itsesi voimaan paremmin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Tämä tunti sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot, viltit, joogablokit ja vyöt. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Joogan ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Sitovat imoittautumiset 20.2.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.

MAALISKUUSSA

  • KEVÄTHUOLTO - alavartalo maanantaina 4.3 klo 16.30-18.00. Keväthuollossa avataan lantion seudun ja jalkojen kireyksiä. Käytämme apuvälineinä kuminauhaa, triggerpalloa ja hierontarullaa. Puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, hierontaa ja syvävenyttelyä. Tule hoitamaan itseäsi - osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai taitoja ja se sopiii yhtä hyvin rautakangeille kuin notkeimmillekin. Kaikki välineet ja matot löytyvät Liikuttavalta, oma juomapullo mukaan ja pukeudu rentoihin lämpimiin vaatteisiin. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 15 euroa. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Huolto toteutetaan 6-10 osallistujalla.
  • KUNNONSTARTTI pienryhmävalmennus keskiviikkoisin 6.3-15.5 klo 16.30-18.00. Miltä kuulostaisi oma Personal Trainer, monipuolinen treenipaikka, liikuntalajikokeiluja, neuvoja ravintoasioihin, treenaamiseen ja vertaistukea muilta pienryhmäläisiltä? Tätä kaikkea on Liikuttavan oma KunnonStartti pienryhmävalmennus. Ryhmä tapaa kevään aikana yhteensä kymmenen kertaa, ja jokaisella kerralla on oma teemansa. Lopullinen valmennuksen sisältö räätälöityy ryhmän toiveiden mukaisesti. Saat tästä kokonaisuudesta hyvät eväät kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kehittämiseen. KunnonStartin kautta Liikuttava elämä voi jatkua läpi vuoden eli alkuinnostuksen jälkeen tavoitteena on tehdä kaikesta sinulle pysyvä tapa. KunnonStartti pienryhmävalmennusta ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu, ja mukana voi olla myös muita ohjaajia riippuen lajikokeiluista. Kysy ihmeessä pienryhmävalmennuksesta lisää Satulta: satu(at)liikuttava.fi tai puhelimitse 040 700 5210. Vastaavanlainen kokonaisuus voidaan toteuttaa myös esimerkiksi omalle työporukalle. Valmennus toteutetaan kerralla 6-8 henkilölle. Hinta 250 euroa/hlö, sisältäen kaiken materiaalin tunneilta.
  • ÄITI-VAUVAPILATES torstaisin 7.3-4.4 klo 12-13. Äiti-vauvapilates on äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan ihana yhteinen liikuntahetki. Kurssilla tuetaan äidin ja vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta ja vauvan motorista kehitystä, samalla kun äiti palautuu raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt (mm. virtsankarkailu ja kohdun laskeuma) ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla ryhti paranee, liikkuvuus lisääntyy ja keskivartalo tiivistyy, sekä pystytään helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja. Voit osallistua kurssille kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjaamisen. Tunnilla ohjaaja voi halutessasi tarkistaa sinun vatsalihaserkauman ja voit kysyä miltä askarruttavia kysymyksiä. Pääset samalla juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Kurssilta saat myös kotijumppaohjeet. Ohjaajana toimii yli 10-vuotta liikunnan parissa töitä tehnyt äitiysliikunnan-ohjaaja, sekä PilatesHealth-ohjaaja Reija Laitinen. Pidetään huolta sekä kehosta, että mielestä vauva-arjen keskellä . Sitovat ilmoittautumiset maaliskuussa alkavaan ryhmään 1.3 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.
  • PHYSIOPILATES SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 10.3-7.4. klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Pilates auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, parantaa keskivartalon hallintaa, tukee lantionpohjan lihasten palautumista ja virkistää kehoa ja mieltä. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä turvallisesti ja yksilöllisesti. Tämä viiden kerran workshop on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Synnytyksestä voi aivan hyvin olla kulunut jo tovi tai vuosiakin, voit silti osallistua tähän workshopiin. Pilates workshopin ohjaa PhysioPilates -ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta: 65 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset tammikuussa alkavaan ryhmään 3.3 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.
  • KEVÄTHUOLTO - ylävartalo maanantaina 11.3 klo 16.30-18.00. Keväthuollossa avataan ylävartalon kireyksiä. Käytämme apuvälineinä pilatesrullaa, pilatespalloja keppiä. Puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, hierontaa ja kehon mahdolisten puolierojen hahmotusta. Tule hoitamaan itseäsi - osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai taitoja ja se sopiii yhtä hyvin rautakangeille kuin notkeimmillekin. Kaikki välineet ja matot löytyvät Liikuttavalta, oma juomapullo mukaan ja pukeudu rentoihin lämpimiin vaatteisiin. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 15 euroa. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Huolto toteutetaan 6-10 osallistujalla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!