Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

TOUKOKUU

  • KAHVAKUULA tiistaisin 28.5-18.6 klo 17.45-19.00. Kesätreeniä kahvakuulalla! Kuulalla saat treeniä koko keholle ja treenata voi missä vaan! Kaipaatko apua kahvakuulan tekniikoihin ja vinkkejä omiin treeneihin? Entä minkä painoinen kuulan pitäisi olla? Näihin ja muihinkin mieltä painaviin kuulakysymyksiin saat vastauksia Kahvakuulan workshopissa. Tässä neljän kerran kahvakuulan tekniikkakurssissa käydään läpi kahvakuulan tekniikoita pienryhmässä. Mainio tapa saada kipinä kuulailusta koko kesäksi. Jokaisella kerralla opetellaan ensin tekniikat liikkeisiin ja lopputunnista tehdään treeni opituilla liikkeillä. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo kuulalla treenanneille. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa, jotta yksilöllinen ohjaus ja neuvonta ovat mahdollisia. Et tarvitse omaa kahvakuulaa, vaan ne löytyvät lainaksi Liikuttavalta. Ohjaaja: Personal Trainer, Satu Rintamäki. Hinta: 55€, sisältää pienen treenioppaan. Maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset 23.5 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella.

KESÄKUUSSA

  • KESÄHUOLTO perjantaina 7.6 klo 18.00-19.30. Onko kehosi jumissa, huolto jäänyt tekemättä, paikkoja kolottaa? Tule huoltamaan keho kesäkuntoon ja anna aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi kaiken kiireenkin keskellä. Käytämme apuvälineinä huollossa tällä kertaa kuminauhaa ja pilatestarullaa tai -palloa. Tiedossa puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, rauhallista liikettä ja venytyksiä keholle sekä kehon mahdolisten puolierojen hahmotusta. Mitään ennakkotietoja ei vaadita, jotta voit osallistua. Vaikka kaikki olisikin jo tuttua, tule paikalle rauhoittumaan, keskittymään ja hoitamaan itseäsi, jos se kotioloissa on jäänyt tekemättä. Kehonhuolto on tärkeää, treenasit sitten paljon tai et ollenkaan. Kaikki välineet matoista lähtien löytyy lainaksi, tarvitset mukaan vain itsesi ja oman juomapullon sekä rennot lämpimät vaatteet. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 20 euroa. Maksetaan paikan päällä käteisellä tai Liikuttavan tilille. Maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • PITKÄ YIN JOOGA lauantaina 8.6 klo 10.30-12.30.Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikunta lajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoittaudu mukaan 2.6.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.

HEINÄKUUSSA

  • Liikuttava Pirkan soudussa lauantaina 27.7 klo 16. Ota yhteyttä, mikäli haluat kirkkoveneeseen mukaan!

ELOKUUSSA

  • JUOKSU WORKSHOP (ajankohta selviää myöhemmin)
  • AISTIEN ARMOILLA LUENTO JA RENTOUTUS sunnuntaina 25.8 klo 10.15-12.30. Tässä Aistien armoilla -workshopissa keskitytään aikuisen ihmisen sensomotorisen kuvan haasteisiin. Workshop on kaksiosainen sisältäen osallistavan luennon sensomotoriikasta sekä toiminnallisen rentoutuksen kotiharjoitteineen. Tutustu workshopin sisältöön tarkemmin tästä. Ohjaana tässä workshopissa Sensomotoriikan asiantuntija, Liikunnanohjaaja AMK Jarno Jokela. Hinta 35 euroa. Ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla. Huom. Vastaava kurssi koskien lasten sensomotorisia haasteita tulossa sunnuntaina 1.9.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!