Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

Tuleeko mieleesi ajatus, että olisi liikuttava enemmän, jotta jaksaisi paremmin? Yksin ei ehkä tule kuitenkaan lähdettyä. Jos kaipaat lähiseudulla pyörivää tehokasta ja rentoa treeniryhmää, se löytyy täältä!

Pienryhmäliikunta

Liikuttavan pienryhmissä pääset treenaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti pienessä porukassa. Saat yksilöllistä ohjausta liiketekniikoista, jotka mahdollistavat turvallisen treenaamisen. Toiminnallinen harjoittelu sisältää liikkeitä mm. kahvakuulilla, CrossCore-voimanaruilla, vapailla painoilla sekä oman kehon painolla. Tarjolla on myös joogaa, pilatesta ja kehonhuoltoa. Workshopit eri teemoin tarjoavat sinulle lajikokeiluja pitkin vuotta. Liikuttava:n tiloissa pääset myös lihaskuntojumppaamaan vauvan tai isomman lapsen kanssa. Katso ajankohtaista-osiosta tiedot tämän hetken pienryhmistä.

Kuntovalmennus ja ravintoneuvonta pienryhmässä

Näissä pienryhmissä keskitytään liikunnan lisäksi myös hyvän olon muihin tekijöihin kuten terveelliseen, hyvään ravintoon ja elämäntapoihin. Pääset treenaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Samalla saat myös tukea muilta ryhmäläisiltä. Saat yksilöllistä ohjausta, jossa on otettu huomioon juuri sinulle tärkeät asiat. Pienryhmä motivoi, tsemppaa ja liikuttaa sinut kohti parempaa oloa. Katso ajankohtaista-osiosta tiedot tämän hetken kuntovalmennus ja ravintoneuvonta pienryhmistä.

Yksityistunnit

Liikuttava tarjoaa ryhmäliikuntaa myös työ-, kaveri ja joukkueporukoille yksityistunteina. Liikuttava:n tiloissa toteutettavia kokonaisuuksia ovat mm. neljän kerran työpajat eli workshopit kahvakuulasta, CrossCore -voimanaruista sekä liikkuvuudesta. Voimme räätälöidä toiveidenne mukaisesti myös erilaiset tuntikokonaisuudet tai pelkästään yksittäisen tunnin. Myös KunnonStartti - pienryhmävalmennus voidaan toteuttaa omalle työ- tai kaveriporukalle.

Yleisesitteen yksityistunneista voit ladata tästä

Kahvakuula workshop esite tästä

CrossCore workshop esite tästä

Liikuta itseäsi workshop esite tästä

KunnonStartti esite tästä

Kysy tarjousta Liikuttavan hyvistä tunneista myös omalle työpaikallesi.