fbpx
Skip to content

Varaa aika tunnille tai hoitoon

ILMOITTAUTUMINEN KOKO KAUDEKSI VIIKKORYHMIIN:

Syyskauden viikkoryhmät toteutetaan aikavälillä 11.8-19.12.2024. Mikäli haluat vakituiseksi kävijäksi ryhmään, ilmoittaudu mukaan ensimmäiselle kerralle aikavälillä 11-19.8.2024. Saat vielä ennen kurssien alkua vahvistuksen aloituksesta, jolloin vahvistetaan myös loput paikat syksyn kurssilta. Mikäli tunti on täynnä, ota yhteyttä sähköpostitse ja varaa itsellesi paikka jonoon. Jos tunneille jää paikkoja vapaaksi, voi niillä käydä tutustumassa 15€:n kertamaksulla. Syyskauden hinta 220€, sisältää 17 kertaa.

ILMOITTAUTUMINEN WORKSHOPEIHIN: Varaa paikkasi haluamaasi workshopiin viimeistään 3 vuorokautta ennen workshopia. Workshopin toteutumisesta ilmoitetaan paria päivää ennen workshopia, jossa saat myös maksuohjeet. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen workshopin alkua tai liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit), käteismaksu ainoastaan tasarahalla.

ILMOITTAUTUMINEN KERTAMAKSULLA: Kesken kauden voit tulla tutustumaan viikkotuntiin 15 euron kertamaksulla, mikäli tunnilla on vapaata ja lunastaa loppuvuoden tunnit itselleen, mikäli päätät jäädä mukaan ryhmään. Varaukset tehdään kunkin tunnin kohdalle omilla tunnuksilla. Huom! Yksittäisille tunneille tehdään varaukset vasta kauden alettua.

KALEVALAISEN JÄSENKORJAUKSEN hoidot varataan ajanvarauksesta kohdasta ”palvelut”. Lasten ja vauvojen hoidot varataan kuitenkin aina puhelimitse. Hoidon hinta aikuisille 90€/hoito, (eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 85€), Lapset (1-15v) 60€, Vauvat 40€. Aikuisen hoitoon kuluu aikaa 1,5-2h, lapsilla ja vauvoilla hoitoaika on lyhyempi. Maksu käteisellä tai kortilla hoidon yhteydessä.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT:

Syyskauden hinnat 220€/ryhmä, sis 17 kertaa. Maksu mahdollista maksaa kahdessa erässä kauden aikana. Kertamaksu 15€.

VIIKKOTUNTIEN AIKATAULU: Syyskaudi aikavälillä 11.8-19.12.2024. Syyslomaviikko (viikko 42), ja ohjaajan koulutusviikko syyskuun lopussa tuo poikkeuksia aikatauluun, joista ilmoitetaan erikseen osallistujille

VIIKKOTUNTIEN PERUUTUKSET JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan viikkoryhmääsi, voit tulla korvaamaan tunnin jossain muussa viikkoryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat:

Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Workshopeihin peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Mikäli joudut peruuttamaan workshopin alle 3 vuorokautta ennen workshopia, peritään maksu kokonaisuudessaan ellei tilallesi saada uutta tulijaa. Maksun peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-2 erässä. Kertamaksut ja workshopien maksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisellä (tasaraha) viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle. Verkkomaksuohjeet löytyvät Liikuttavalta ja kysy tarvittaessa apua ohjaajalta. Tulethan ajoissa paikalle, että tunnit saadaan ajallaan aloitettua eikä maksuasioiden takia veny aloitus.

Kalevalainen jäsenkorjaus maksetaan joko käteisellä tai kortilla hoidon yhteydessä. Työnantajan myöntämät hierontaedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä kalevalaiseen jäsenkorjaukseen.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut tunnilta/hoidosta ajan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös erillinen vahvistus myöhemmin lopuista tunneista ja ennen kauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä.

Tietosuojaselosteen löydät tästä

”Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!” – Mikset sinäkin kokeilisi?

MEILLE KÄYVÄT LIIKUNTAEDUT: