fbpx
Skip to content

Varaa tunti

ILMOITTAUTUMINEN KOKO KAUDEKSI VIIKKORYHMIIN:
Varaa paikkasi kesän tunneilta aikavälillä 17.5-1.7.2020 ajanvarauskalenterin kautta:

Mikäli tunnilla ei ole vapaita paikkoja, on ryhmä täyteen varattu. Ota tässä tilanteessa yhteyttä, laitetaan sinut jonoon mahdollisille peruutuspaikoille ja keskustellaan muutenkin löytyisikö tilalle jotain muuta liikuttavaa. Tai mikäli sinulla on muutenkin kysyttävää Liikuttavan tunneista, niin ota rohkeasti yhteyttä. Liikuttavan kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja niissä on nykyrajoitukset huomioiden maksimissaan 9 osallistujaa. Huom. Myös kesken kauden voi tulla ryhmään mukaan vakituiseksi, jos siinä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN WORKSHOPEIHIN: Varaa paikkasi haluamaasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen workshopin alkua, liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit) tai käteismaksulla.

ILMOITTAUTUMINEN KERTAMAKSULLA: Kesken kauden voi viikkotunneille tulla 15 euron kertamaksulla. Varaukset tehdään kunkin tunnin kohdalle omilla tunnuksilla. Yksittäisille tunneille tehdään varaukset vasta kauden alettua. HUOM. Kesäryhmiin ei ole koronarajoitusten takia mahdollista tulla kertamaksulla.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT: Kesäkausi sisältää 7 kertaa ja hinta 80 euroa/ryhmä. Viikkoryhmissä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla.

AIKATAULU: Kesän viikkoryhmät alkavat sunnuntaina 17.5.2020 ja päättyvät keskiviikkona 1.7.2020. Workshopeja on ympäri vuoden ja ne näkyvät myös varauskalenterissa.

PERUUTUKSET JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan viikkoryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa viikkoryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat:

Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Workshopeihin peruutukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Mikäli joudut peruuttamaan workshopin alle 5 vuorokautta ennen workshopia, peritään maksu kokokaisuudessaan ellei tilallesi saada uutta tulijaa. Maksun peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-3 erässä. Kertamaksut ja workshopien maksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisenä viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle. Verkkomaksuohjeet löytyvät Liikuttavalta ja kysy tarvittaessa apua ohjaajalta. Tulethan ajoissa paikalle, että tunnit saadaan ajallaan aloitettua eikä maksuasioiden takia veny aloitus.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut tunnilta paikan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös vahvistus lopuista tunneista. Ennen kauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä.

Tietosuojaselosteen löydät tästä

”Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!” – Mikset sinäkin kokeilisi?

MEILLE KÄYVÄT LIIKUNTAEDUT: