fbpx
Skip to content

Varaa tunti

ILMOITTAUTUMINEN KOKO KAUDEKSI VIIKKORYHMIIN:
Syyskauden viikkotunnit ovat 17 kerran kokonaisuuksia aikavälillä 9.8-13.12.2021. Epidemiatilanteen jatkuessa, tunneille ei ole mahdollisuutta tulla erillisillä kertamaksuilla vaan tunnit toteutetaan vakikävijöiden kesken 6-10 osallistujan pienryhminä. Viikkoryhmissä mukana olevat voivat kuitenkin käydä 15€:n kertamaksulla myös muilla viikkotunneilla, mikäli niissä on tilaa. Kevätkauden viikkotunnit ovat 15 kerran kokonaisuuksia aikavälillä 9.1-28.4.2022. Jos haluat mukaan vakituiseksi kevään viikkotunneille, varaa haluamastasi ryhmästä tai ryhmistä paikka ensimmäisen viikon tunnilta aikavälilä 9-13.1.2022. Saat ennen kevätkauden kurssien alkua vielä infoviestin kursseista jolloin vahvistamme myös loputkin paikat kevään kursseilta.

BabyPilates tunneille ilmoittaudutaan joka kerta erikseen ja tunti maksetaan 15 euron kertamaksuina joka kerran alussa. Mikäli tunnille ei ole tarpeeksi tulijoita, lähtee siitä automaattinen peruutusviesti sähköpostitse 2h ennen tunnin alkua.

ILMOITTAUTUMINEN WORKSHOPEIHIN: Varaa paikkasi haluamaasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen workshopin alkua, liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit), käteismaksu ainoastaan tasarahalla.

ILMOITTAUTUMINEN KERTAMAKSULLA: Kesken kauden voi viikkotunneille tulla 15 euron kertamaksulla. Varaukset tehdään kunkin tunnin kohdalle omilla tunnuksilla. Yksittäisille tunneille tehdään varaukset vasta kauden alettua. HUOM. Syksyllä 2021 ei ryhmiin oteta mukaan kertamaksulla tuljoita, vaan viikkotunnit toteutetaan vakikävijöiden kesken.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT: Syyskausi sisältää 17 kertaa ja hinta 180 euroa/ryhmä. Kevätkausi sisältää 15 kertaa ja hinta 165 euroa/ryhmä. Viikkoryhmissä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin 15 euron kertamaksulla. Syyskauden maksut on mahdollista maksaa 1-2 erässä kauden aikana.

AIKATAULU: Syksyn viikkoryhmät toteutetaan aikavälillä 9.8-13.12.2021, syysloma (viikko 41) sekä itsenäisyyspäivä tuo poikkeusaikoja tunteihin, joista ilmoitetaan ryhmissä olijoille erikseen. Kevätkausi toteutetaan aikavälillä 9.1-28.4.2022, hiihtoloma (viikko 9) ja pääsiäinen tuo poikkeusaikoja tunteihin, joista ilmoitetaan ryhmissä olijoille erikseen. Workshopeja on ympäri vuoden ja ne näkyvät varauskalenterissa.

PERUUTUKSET JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan viikkoryhmääsi, voit tulla korvaamaan tunnin jossain muussa viikkoryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat:

Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Workshopeihin peruutukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Mikäli joudut peruuttamaan workshopin alle 5 vuorokautta ennen workshopia, peritään maksu kokokaisuudessaan ellei tilallesi saada uutta tulijaa. Maksun peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-2 erässä. Kertamaksut ja workshopien maksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisellä (tasaraha) viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle. Verkkomaksuohjeet löytyvät Liikuttavalta ja kysy tarvittaessa apua ohjaajalta. Tulethan ajoissa paikalle, että tunnit saadaan ajallaan aloitettua eikä maksuasioiden takia veny aloitus.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut tunnilta paikan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös vahvistus lopuista tunneista ja ennen kauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä. Mikäli tunti peruuntuu, tulee siitä peruutusviesti sähköpostiin.

Tietosuojaselosteen löydät tästä

”Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!” – Mikset sinäkin kokeilisi?

MEILLE KÄYVÄT LIIKUNTAEDUT: