fbpx
Skip to content

Varaa aika

ILMOITTAUTUMINEN KOKO KAUDEKSI VIIKKORYHMIIN:

Kevätkauden viikkoryhmät ovat 14 kerran kokonaisuuksia aikavälillä 8.1-24.4.2023. Kesäkauden viikkoryhmät ovat 7 kerran kokonaisuuksia aikavälillä 24.7-18.6.2023. Ilmoittaudu mukaan ensimmäiselle kerralle aikavälillä 27.4-7.5 (huomioithan että tunnit alkavat eri viikoilla). Saat vielä ennen kurssien alkua vahvistuksen aloituksesta, jolloin vahvistetaan myös loput paikat kevään kurssilta. Mikäli tunti on täynnä, ota yhteyttä sähköpostitse ja varaa itsellesi paikka jonoon.

ILMOITTAUTUMINEN WORKSHOPEIHIN: Varaa paikkasi haluamaasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen workshopin alkua, liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit), käteismaksu ainoastaan tasarahalla.

ILMOITTAUTUMINEN KERTAMAKSULLA: Kesken kauden voit tulla tutustumaan viikkotuntiin 15 euron kertamaksulla, mikäli tunnilla on vapaata ja lunastaa loppuvuoden tunnit itselleen, mikäli päätät jäädä mukaan ryhmään. Varaukset tehdään kunkin tunnin kohdalle omilla tunnuksilla. Yksittäisille tunneille tehdään varaukset vasta kauden alettua.

KALEVALAISEN JÄSENKORJAUKSEN hoidot varataan ajanvarauksesta kohdasta ”palvelut”. Hoidon hinta aikuisille 85€/hoito, kesto 1,5-2h.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT:

Kevätkauden hinnat 175€/ryhmä. Maksut mahdollista maksaa 2 erässä kauden aikana. Kesäkauden viikkotunnit 89/98€/ryhmä.

VIIKKOTUNTIEN AIKATAULU: Kevätkausi aikavälillä 8.1-24.4.2023, hiihtoloma (viikko 9) ja pääsiäinen tuovat poikkeusaikoja tunteihin. Kesäkausi 27.4-18.6.2023, ei tunteja helatorstaina 18.5.

VIIKKOTUNTIEN PERUUTUKSET JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan viikkoryhmääsi, voit tulla korvaamaan tunnin jossain muussa viikkoryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat:

Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Workshopeihin peruutukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Mikäli joudut peruuttamaan workshopin alle 5 vuorokautta ennen workshopia, peritään maksu kokonaisuudessaan ellei tilallesi saada uutta tulijaa. Maksun peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-3 erässä. Kertamaksut ja workshopien maksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisellä (tasaraha) viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle. Verkkomaksuohjeet löytyvät Liikuttavalta ja kysy tarvittaessa apua ohjaajalta. Tulethan ajoissa paikalle, että tunnit saadaan ajallaan aloitettua eikä maksuasioiden takia veny aloitus.

Kalevalainen jäsenkorjaus maksetaan joko käteisellä tai kortilla hoidon yhteydessä. Työnantajan myöntämät hierontaedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä kalevalaiseen jäsenkorjaukseen.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut tunnilta paikan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös erillinen vahvistus myöhemmin lopuista tunneista ja ennen kauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä.

Tietosuojaselosteen löydät tästä

”Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!” – Mikset sinäkin kokeilisi?

MEILLE KÄYVÄT LIIKUNTAEDUT: