fbpx
Skip to content

Tulevat workshopit

  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 3.1.2020 klo 17.45-19.45. 1 paikka vapaana! Ilmoitaudu mukaan: www.varaaheti.fi/liikuttava
  • KEHONHUOLTO perjantaina 17.1.2020 klo 17.00-18.30
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 31.1.2020 klo 17.45-19.45. Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikunta lajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoitaudu mukaan: www.varaaheti.fi/liikuttava. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla ja paikat joogasta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joogan toteutuminen vahvistetaan erillisellä sähköpostilla 29.1 mennessä.
  • QI GONG MEDITAATIO perjantaina 14.2.2020 klo 18.00-19.30
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 21.2.2020 klo 17.30-19.30.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *