fbpx
Skip to content

Personal Training

Onko tavoitteesi oppia elämään terveellistä liikuttavaa elämää ja ylläpitää sitä? Personal training eli henkilökohtainen kuntovalmennus auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi. LIIKUTTAVAn avulla saat treenisi juuri sinulle räätälöitynä ja juuri sinua varten. Personal training koostuu yleensä vähintään kymmenestä yhteisestä tapaamisesta aina vuosien yhteistyöhön. Valmennus voi olla treeniä toimitiloissamme, kuntosalilla, kotona, ulkona tai melkein missä vaan. Valmennus sisältää yleensä myös kuntotestausta ja ravintoneuvontaa sekä vähintään yhden kalevalaisen jäsenkorjauksen.

Liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pitää olla tarpeeksi rentoa ja hauskaa, jottei kaikesta tule pakkopullaa. Sinun ei tarvitse näännyttää itseäsi dieeteillä ja liikkua 24/7 voidaksesi hyvin. Kun liikut riittävästi ja tarpeeksi tehokkaasti, lepoa ja hyvää ravintoa unohtamatta, pääset varmasti tavoitteeseesi. Lupaan tsempata ja vaatia sinulta tarvittaessa enemmän mutta myös jarruttaa, jos menee liian kovaa.

Jokainen valmennussuhde vaatii toimiakseen onnistuneet treffit. Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustumme toisiimme ja käymme läpi sinun tavoitteesi. Tapaamisen pohjalta teemme sinulle suunnitelman valmennuksen sisällöstä ja kestosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika treffeille!

Personal training palvelut sopivat myös kahdelle ystävälle tai pariskunnalle, joilla on samanlaiset tavoitteet. Liikuttava:n kautta myös kuntovalmennus ja ravintoneuvonta pienryhmissä!

Hinnaston löydät tästä