fbpx
Skip to content

Ajankohtaista

TULEVAT WORKSHOPIT

BABYPILATES tiistaisin ja torstaisin klo 10.30-11.30 19.1.2021 alkaen. Vahvistavaa kehonhuoltoa vauvan kanssa. Näillä tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja palautumiseen raskaudesta ja synnytyksestä. Teemme vahvistavia ja kehoa avaavia pilatesliikeitä ja etenkin lantionpohjaan, vatsa-, selkä- ja pakaralihaksiin kiinnitetään huomiota. Vauva voi olla osassa liikkeitä mukana tai makoilla vieressä matolla, tai nukkua vaunuissa. Tunti soveltuu aloitettavaksi n. 3kk synnytyksen jälkeen. Vauvan ikäsuositus 3-10kk. Ota mukaan vauvalle viltti/harso jumppamaton suojaksi ja itselle oma juomapullo, pyyhe lainamaton suojaksi ja lämpimät liikuntavaatteet. Tunti perutaan sähköpostitse 2 tuntia ennen tunnin aloitusta, mikäli tulijoita ei ole tarpeeksi. Hinta 10 euroa/kerta. Maksu paikan päällä tilille/käteisellä tai liikuntaeduilla.

QI GONG perjantaina 29.1 klo 17-18.30. Qi gong on liikkeessä tehtävää meditaatioharjoitusta. Tällä kertaa teemana ”Sopeutuminen ja elimistön vahvistaminen”. Tunnilla käytetään myös gua sha krapaa.Qi gong (Li) on ikivanha kiinalainen liikkumisen tai meditaation muoto, joka vahvistaa terveyttä. Siinä työskennellään hengityksen ja liikkeen kanssa. Se on kuin meditaatiota liikkeessä, sitä kautta on mahdollista tuntea olevansa yhtä koko olemassaolon kanssa. Qi gong myös auttaa ihmistä asettumaan hänelle kuuluvaan asemaan maailmankaikkeudessa.Qi (chi, ki) suomennetaan usein energiaksi. Hienovaraisemmin se voidaan kääntää sanoilla henkäys, elinvoima, elävöittävä voima. Qi gong on tämän energian liikettä, energian virtaavuutta. Se kehittää liikkuvuutta, tasapainoa (sekä ulkoista että sisäistä) ja keskittymiskykyä. Se myös liikuttaa kaikkea meissä.Qi gong sopii kaikille ja se vahvistaa elimistöä kokonaisuudessaan.Olisiko tämä sellaista, jota tekisi mieli kokeilla? Löytäisitkö kenties tällaisesta harjoitteesta tasapainoa ja rauhaa elämääsi? Tule rohkeasti kokeilemaan. Harjoitus tehdään 5-10 osallistujan pienryhmässä. Tunnin ohjaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti Tuija Vuorio. Hinta 20 euroa. Tunti maksetaan Liikuttavan tilille verkkomaksuna ohjeiden mukaisesti ennen sen alkua tai liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit)..Varaa paikkasi tähän meditaatioon 26.1 mennessä ajanvarausjärjestelmän kautta

LIIKKUVAN HIERONTAPÄIVÄ perjantaina 5.2 klo 9.30-16.15. Hieronta ja hyvinvointi Liikkuvan Anniina tekemässä Liikuttavalla hierontoja koko päivän. Varaa oma hieronta-aikasi Liikuttavana ajanvarausjärjestelmästä. Hieronta 45min/40€. Mikäli kaipaat pidempää käsittelyä, varaa kaksi peräkkäistä aikaa.

HUOLTO workshop perjantaina 5.2 klo 17.00-18.30. Liikuttavan kehonhuolto on monipuolinen huoltotunti, jossa pääset tutustumaan erilaisiin kehonhuoltomenetelmiin. Mikäli kroppa tai mieli tuntuu kireältä, niin mikä olisikaan parempi tapa, kun rentoutua ja antaa hetki aikaa oman kehon palautumiseen ja huoltaviin harjoitteisiin. Tällä kertaa käytämme huollossa välineinä pitkää pilatesrullaa ja kuminauhaa. Otathan mukaan pyyhkeen jumppamaton suojaksi ja oman vesipullon. Tunnilla käytettävät välineet löytyvät salista. Tämä workshop on koko kehoa huoltava puolitoistatuntinen dynaamisia ja syvävenytyksiä. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huollon kesto 90 minuuttia. Kertamaksu 20 euroa tai viikkotunneilla mukana oleville 1 korvauskerta + 5 euroa tai 2 korvauskertaa maksutta. Varaa paikkasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen kehonhuollon alkua, liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit) tai käteismaksulla.

YIN&YANG JOOGA sunnuntaina 21.2 klo 11-13. Yin & Yang jooga on kokonaisvaltainen hyvänolon tunti jossa yhdistyvät dynaaminen ja voimakas yang energia ja rauhallinen, tasapainottava yin energia. Tällä kahden tunnin joogaharjoituksella avataan kehoa ensin virtaavalla flow- harjoituksella joka nostattaa lämpöä, sisältäen vahvistavan core-osuuden. Virtaavan alkulämmittelyn jälkeen antaudutaan pitkille yin venytyksille palauttavan loppurentoutuksen kera. Venyttelevässä osuudessa pureudutaan syvemmälle, tiukkoihin sidekudoksiin. Tunti on kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja energiaa tuottava. Saat liikettä ja avausta koko keholle. Jos aineenvaihduntasi on tukossa ja kaipaat pientä boostia ja iloa päivääsi, niin tämä kahden tunnin setti on varmasti sinua varten. Tunti sopii kaikille joogaajille ensikertalaisista kokeneempiin. Raskaana oleville tuntia ei suositella. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Otathan kuitenkin oman viltin/pyyhkeen maton suojaksi, toki oma mattokin on ok. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) Eeva-Maria Pasonen. Varaa paikkasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille kaksi päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit) tai käteismaksu tasarahalla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

KEVÄÄN 2020 VIIKKOTUNTIEN AIKATAULU ajalla 17.1-10.5.2021

Yksittäisiä paikkoja vapaana viikkoryhmissä. Tammikuun ajan voi vielä liittyä mukaan. Ota yhteyttä ja kysy vapaita paikkoja sähköpostitse tai puhelimella. Yksittäisiä kertakäyntejä ei sallita ryhmien ulkopuolisilta nyt kevään aikana. Keväällä ainoastaan ryhmissä mukana olevilla on oikeus käydä myös muilla viikkotunneilla kertamaksulla.

Tuntikuvaukset:

CoreMix: maanantaisin klo 16.50-17.50 ajalla 18.1-10.5.2021, ei 1.3 ja 5.4.

CoreMix on sykettä nostattava tunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen teemme lyhyitä intensiivisiä HIIT/Tabata treenisarjoja. Oman kehonpainon lisäksi käytämme pääosin CrossCore naruja ja kahvakuulia välineinä. Mikäli jokin liikkeistä ei sovellu, ohjaaja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä tilalle. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

CrossCore: tiistaisin klo 16.50-17.50 ajalla 19.1-4.5.2021, ei 2.3 ja sunnuntaisin klo 18.10-19.10 ajalla 17.1- 9.5, ei 28.2 ja 4.4

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Pilates&Venyttely: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 ajalla 17.1- 9.5, ei 28.2 ja 4.4 ja tiistaisin klo 19.20-20.30 ajalla 19.1-4.5.2021, ei 2.3

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.10-19.10 ajalla 18.1-10.5.2021, ei 1.3 ja 5.4

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 200 joogaohjaaja Miia Kuukka. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.25-20.25 ajalla 18.1-10.5.2021, ei 1.3 ja 5.4

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 200 joogaohjaaja Miia Kuukka. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates: keskiviikkoisin klo 18.00-19.10 ajalla 20.1-5.5.2021, ei 3.3

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Liikkuva selkä: keskiviikkoisin klo 19.20-20.30 ajalla 20.1-5.5.2021, ei 3.3

Näillä tunneilla keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon. Tunnin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70 minuuttia. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Kuntopiiri: torstaisin klo 17.30-18.35 21.1-6.5.2021, ei 4.3

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa – liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65min. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.

Core&Kuula: torstaisin klo 18.45-19.50, 21.1-6.5.2021, ei 4.3

Näillä tunneilla keskitymme keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65 minuuttia. Hinta 165 euroa, sis. 15 kertaa.