fbpx
Skip to content

Varaa tunti

ILMOITTAUTUMINEN KOKO KAUDEKSI VIIKKORYHMIIN:
Liikuttavan syksyn viikkotunneille ei oteta enää lisää osallistujia. Viikkoryhmien vapaille paikoille ei voi syksyllä tulla vallitsevan tilanteen takia myöskään kertamaksulla. Liikuttavan kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja ne toteutetaan 6-12 osallistujan ryhminä. Seuraavat kausiluonteiset viikkoryhmät alkavat tammikuussa 2021.

ILMOITTAUTUMINEN WORKSHOPEIHIN: Varaa paikkasi haluamaasi workshopiin viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Workshop maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen workshopin alkua, liikuntaeduilla (mobiilisovellus tai liikuntasetelit), käteismaksu ainoastaan tasarahalla.

ILMOITTAUTUMINEN KERTAMAKSULLA: Kesken kauden voi viikkotunneille tulla 15 euron kertamaksulla. Varaukset tehdään kunkin tunnin kohdalle omilla tunnuksilla. Yksittäisille tunneille tehdään varaukset vasta kauden alettua. HUOM. Syksyllä 2020 ei ryhmiin oteta mukaan kertamaksulla tuljoita, vaan viikkotunnit toteutetaan vakikävijöiden kesken.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT: Syyskausi sisältää 18 kertaa ja hinta 190 euroa/ryhmä. Viikkoryhmissä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos varaat vakipaikan usemmasta ryhmästä, on seuraavien ryhmien hinta 180€/ryhmä. Syyskauden maksut mahdollista maksaa 1-3 erässä kauden aikana.

AIKATAULU: Syksyn viikkoryhmät toteutetaan aikavälillä 10.8-20.12.2020, poikkeuksena maanantain joogat 3.8-7.12.2020. Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole muita kuin sunnuntaitunnit ja sunnuntaina 6.12.2020 ei ole tunteja. Workshopeja on ympäri vuoden ja ne näkyvät myös varauskalenterissa.

PERUUTUKSET JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan viikkoryhmääsi, voit tulla korvaamaan tunnin jossain muussa viikkoryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat:

Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Workshopeihin peruutukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen workshopia. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia. Mikäli joudut peruuttamaan workshopin alle 5 vuorokautta ennen workshopia, peritään maksu kokokaisuudessaan ellei tilallesi saada uutta tulijaa. Maksun peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-3 erässä. Kertamaksut ja workshopien maksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisellä (tasaraha) viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle. Verkkomaksuohjeet löytyvät Liikuttavalta ja kysy tarvittaessa apua ohjaajalta. Tulethan ajoissa paikalle, että tunnit saadaan ajallaan aloitettua eikä maksuasioiden takia veny aloitus.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut tunnilta paikan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös vahvistus lopuista tunneista. Ennen kauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä.

Tietosuojaselosteen löydät tästä

”Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!” – Mikset sinäkin kokeilisi?

MEILLE KÄYVÄT LIIKUNTAEDUT: