fbpx
Skip to content

Ohjaajat

SATU

Olen Satu, Personal Trainer, kolmen lapsen äiti Pirkkalasta. Olen harrastanut koko ikäni monipuolisesti liikuntaa aina vähän elämäntilanteesta riippuen. Nuoruuteni vietin jalkapallokentillä mutta lasten saannin myötä se jäi. Liikkumista en kuitenkaan jättänyt raskauksien, synnytysten ja todellisten ruuhkavuosien takia vaan päinvastoin. Hurahdin liikkumaan jopa enemmän kuin ennen lapsia ja löysin itselleni myös täysin uusia haasteita. Koulutukseni tuoman tiedon kautta ja osittain lapsienikin takia, aloin kiinnittämään enemmän huomiota myös syömisiini. Ruokailutottumuksien viilaus terveellisempiin vaihtoehtoihin ja liikunta toi minulle hyvän olon, josta en aio luopua. Älä siis sinäkään laiminlyö omaa hyvinvointiasi, liikunta ja tervellinen ravinto tuo elämääsi iloa ja jaksamista enemmän kuin uskotkaan.

Uuden alan opiskelun myötä haveenani oli toteuttaa pienryhmäliikuntaa – antaa yksilöllisempää ohjausta pienissä ryhmissä tai henkilökohtaisesti, ja kuin sattumalta löytyi tila, josta remontoitiin LIIKUTTAVA. Tämä Liikuttava neljäs lapseni syntyi vuonna 2015 ja siitä se Liikuttavan pieni tarina lähti käyntiin. On ollut ilo huomata että pienryhmäliikunta kiinnostaa ihmisiä ja Liikuttavan pieni yhteisö on löytynyt ja Liikuttavalla käy nykyään viikoittain jo yllättävän moni liikuttamassa itseään. On ollut ihana saada myös muutama todella mukava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani rinnalle liikuttamaan ihmisiä. Toivon, että voimme tuoda sinun elämääsi iloa ja jaksamista liikunnan ja muiden hyvien elämäntapojen avulla, niin kuin ne ovat tuoneet iloa, jaksamista ja yllätyksiä minulle. Olet lämpimästi tervetullut Liikuttavalle. Liikutaan yhdessä – ei se satu!

Ohjaan Liikuttavalla CrossCore, Core&Kuula ja Kuntopiiri -lihaskuntotunteja, Pilates&Venyttelyä sekä erilaisia workshopeja. Saat kauttani myös henkilökohtaista kuntovalmennusta ja yhteistyökumppanien kanssa liikutamme mielellämme ihmisiä myös erilaisten TYHY-tuntien ja -päivien merkeissä.

Liikunnasta on aina jotain uutta, kivaa ja tarpeellista opittavaa, joten koulutan itseäni koko ajan lisää. Liikuttavat koulutukseni tällä hetkellä ovat:

  • Liikunnan ammattitutkinto ja Personal Trainer (Varalan urheiluopisto)
  • FAF Personal Trainer / henkilökohtainen valmentaja sekä FAF Gym Instructor / kuntosaliohjaaja
  • Cross-Core Rotational Bodyweight Trainer
  • Ravitsemustieteiden perusopintoja (Itä-Suomen yliopisto)
  • Lyhytkoulutuksia: Seniorivoimaa-koulutus, Fascia ja foamroller: Liikkuvuus, voimantuotto ja ryhti -koulutus, Liikekaavatestit ja korjaukset liikkuvuuden parantamiseen, Pilateksen perusteet sekä lasten ja nuorten liikuntakoulutuksia

EEVA MARIA

Eeva Maria on RYT 500 joogaopettaja, Pilates Health ja FasciaMethod -ohjaaja. Eeva Maria ohjaa Liikuttavalla joogaa ja pilatesta viikkotuntien ja workshopien muodossa ja lisäksi hänet saattaa tavata TYHY-tunneilla tai -päivissä.

”Joogaan minulla on terapeuttinen lähestymistapa ja tavoitteena kokonaisvaltainen hyvä olo. Jooga auttaa moneen vaivaan ja saattaa ennaltaehkäistä useita sairauksia. Haluan joogan sekä pilateksen avulla auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä henkisesti, että fyysisesti. Tämä on työ jota rakastan ja jota teen koko sydämestäni, Rakkaudesta lajiin. Tuntieni tavoitteena on luoda kaikille turvallinen, rento ja kannustava ilmapiiri tehdä omaa joogaharjoitusta. Mieluummin pieni pilke silmäkulmassa kuin otsa kurtussa. Joogaan harjoittaminen lisää hyvää oloa ja auttaa meitä keskittymään kaikista tärkeimpään eli tähän hetkeen. Nykyaikana eletään hektistä ja kiireistä elämää. Jooga matolla antaa hetken hengähtää ja kysyä itseltään : mitä kuuluu? Kuinka voit? Elämänhallinta on nykyaikana usealla vähän hukassa tai sitä ei ole ollenkaan. Säännöllinen joogaharjoitus on hyvä keino löytää elämään tasapainoa ja iloa. Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Nähdään matolla. ” -Eeva Maria-

ELINA

Elina on koulutukseltaan fysioterapeutti, kuntoutuksen ohjaaja, terveystieteiden maisteri ja PhysioPilates ohjaaja. Useat saattavat tunnistaa Elinan myös yleisurheilukentiltä. Elina ohjaa Liikuttavalla PhysioPilates ja Liikkuva selkä viikotunteja sekä erilaisia workshopeja. Elina on ollut mukana ohjaajana myös Liikuttavan TYHY-päivissä.

Elinan ohjaamat tunnit ovat tehokkaita, samalla kuitenkin ihanan rentouttavia ja rauhoittavia. Elina huomioi osallistujat yksilöllisesti ja ohjeet tulevat niin selkeästi, että voit olla vaikka silmät kiinni ja silti tiedät mitä tehdä.