fbpx
Skip to content

Pienryhmä- ja ryhmäliikunta

Tuleeko mieleesi ajatus, että olisi liikuttava enemmän, jotta jaksaisi paremmin? Yksin ei ehkä tule kuitenkaan lähdettyä. Jos kaipaat lähiseudulla pyörivää tehokasta ja rentoa treeniryhmää, se löytyy täältä!

Pienryhmäliikunta

Liikuttavan pienryhmissä pääset treenaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti pienessä porukassa. Saat yksilöllistä ohjausta liiketekniikoista, jotka mahdollistavat turvallisen treenaamisen. Toiminnallinen harjoittelu sisältää liikkeitä mm. kahvakuulilla, CrossCore-voimanaruilla, vapailla painoilla sekä oman kehon painolla. Tarjolla on myös joogaa, pilatesta ja kehonhuoltoa. Workshopit eri teemoin tarjoavat sinulle lajikokeiluja pitkin vuotta. Katso ajankohtaistaosiosta tiedot tämän hetken pienryhmistä.

Kuntovalmennus ja ravintoneuvonta pienryhmässä

Näissä pienryhmissä keskitytään liikunnan lisäksi myös hyvän olon muihin tekijöihin kuten terveelliseen, hyvään ravintoon ja elämäntapoihin. Pääset treenaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Samalla saat myös tukea muilta ryhmäläisiltä. Saat yksilöllistä ohjausta, jossa on otettu huomioon juuri sinulle tärkeät asiat. Pienryhmä motivoi, tsemppaa ja liikuttaa sinut kohti parempaa oloa. Katso ajankohtaistaosiosta tiedot tämän hetken kuntovalmennus ja ravintoneuvonta pienryhmistä.

Yksityistunnit

Liikuttava tarjoaa ryhmäliikuntaa myös työ-, kaveri ja joukkueporukoille yksityistunteina. Voimme räätälöidä toiveidenne mukaisesti erilaiset tuntikokonaisuudet tai pelkästään yksittäisen tunnin. Miltä kuulostaisi oman porukan rentouttava, avaava ja kenties myös vahvistava tunti? Oletteko kokeilleet joogaa, pilatesta tai muuta kehonhuoltoa? Tai olisiko mukava kokeilla erilaisia lihaskuntoharjoitteita ja haastaa omaa kehonhallintaa ja voimatasoja yhdessä oman porukan kesken esimerkiksi CrossCore – voimanaruja kokeillen tai kahvakuulaillen? Tai mitä jos ottaisitte koko työ- tai kaveriporukan kanssa yhteisen valmennuksen, jossa selvitetäään osallistujien lähtötilane, asetetaan tavoitteet ja räätälöidään tapaamiset siten että ne tukevat tavoitteiden saavuttamista? Miltä kuulostaisi teidän porukan oma Personal Trainer, jolta saisitte apua, neuvoja ja tarvittavaa tsemppausta ja joka pitää myös huolen siitä että liikutte turvallisesti ja tavoitteiden mukaisesti. Lähes kaikenlaisien kokonaisuuksien toteuttaminen on siis mahdollista! Ota ihmeessä yhteyttä, niin mietitään Teidän porukkaa parhaiten palveleva ja sopivin kokonaisuus.

Kysy tarjousta Liikuttavan hyvistä tunneista myös omalle työpaikallesi.