fbpx
Skip to content

TYKY/TYHY

Kaipaatko jotain liikunnallista ohjelmaa TYKY/TYHY -päiviin? Voimme räätälöidä toiveidenne mukaisesti kokonaisen työhyvinvointipäivän, erilaiset tuntikokonaisuudet tai pelkästään yksittäisen tunnin. Kauttamme saatte työryhmille Liikuttavan hauskat olympialaiset, kehonhuoltoa, joogaa, pilatesta, erilaista taukoliikuntaa, kunnon hikijumppaa sekä myös luentoja liikunnasta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Liikkumisen iloa saat myös erilaisten retkien muodossa lähialueille – jos et tiedä minne lähteä ja miten mennä, niin pyydä meitä mukaan avuksi. Tai mitäpä, jos yrityksellänne olisikin oma Personal Trainer, joka kävisi työpaikallanne viikoittain, joka toinen viikko tai kerran kuussa antamassa sekä henkilökohtaista ohjausta että liikuttaisi teitä ryhmänä?

UUTTA! KunnonStartti työyhteisöllesi

Kaipaatteko uusia ideoita työporukan TYHY-toimintaan? Vai haluaisitko ilahduttaa työntekijöitäsi laadukkaalla yhteisellä liikuntaryhmällä? KunnonStartti on melkein kuin oma personal trainer, mutta vieläkin parempaa!

KunnonStartti koostuu kolmen kuukauden pienryhmävalmennuksesta juuri teidän omalle tiimillenne. Yhteen ryhmään mahtuu 6-10 henkilöä. Palvelu sopii eri tasoisille liikkujille ja kokonaisuus räätälöidään aina ryhmän ja yksilöiden mukaan. Voimme liikkua työpaikkanne tiloissa tai Liikuttavan liikuntatilassa Pirkkalassa. Ohjaajana tunneilla toimii Liikuttavan ammattitaitoinen personal trainer Satu Rintamäki sekä lajikokeiluista riippuen muut ohjaajat.

KunnonStarttiin sisältyy:

 • henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen verrattavissa olevaa ohjausta liikkuvuus-, lihaskunto- ja kestävyysharjoitteluun
 • ravintoneuvontaa
 • 11 yhteistapaamista. Tapaamisen kesto 75 minuuttia
 • jokaisen osallistujan kanssa 15-30min henkilökohtainen tapaaminen/puhelu alussa ja valmennuksen lopussa
 • yksilöllistä pienryhmäohjausta ja lajikokeiluja toiveidenne mukaan
 • vinkkejä liikkumiseen, neuvoja ja vastauksia kysymyksiin tapaamisten välillä

KunnonStartissa yhdistyvät ammattilaisten ohjaama liikunta sekä pienryhmän tarjoama vertaistuki ja kannustus. Näin tiimi sitoutuu yhteiseen tavoitteeseen ja työssäjaksaminen paranee. Liikunnasta tulee osa arkea turvallisesti ja monipuolisesti omaa hyvinvointia kuunnellen.

Hinta, 11 tapaamista á 75 minuuttia:

9-10 henkilöä ryhmässä 200 € / henkilö (+alv)

7-8 henkilöä ryhmässä 230 € / henkilö  (+alv)

Minimi ryhmän koko on 6 henkilöä, 250 € / henkilö  (+alv)

Tilaustunnit omalle porukalle

Haluaisitko tarjota työntekijöillesi laadukkaan TYKY-/TYHY-ohjauskokonaisuuden?

Liikuttava tarjoaa ympäri vuoden erilaisia juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä yksityistunteja ja -ohjauksia työyhteisöille. Toiveidenne mukaan tunti voidaan räätälöidä rentouttavaksi, hauskaksi tai hikisemmäksi päivän kohokohdaksi.

Esimerkkejä tilaustunneista

 • Liikuttavan hauskat olympialaiset
 • kehonhuolto
 • jooga
 • pilates
 • TRE rentoutus
 • erilaiset taukoliikunnat
 • kunnon hikijumppa

Tilaustunti voi muodostua myös erilaisista liikuntaan, ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä luentoaiheista.

Hinta alkaen 100 € /tunti  (+alv)

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! Räätälöimme ohjelmakokonaisuudet aina tilaisuuden kestoon, osallistujamäärään ja budjettiinne sopivaksi.